Технико-икономически показатели:
1. Площ на имота - 1752m²
2. Застроена площ на новопроектираната сграда - 117,62m²
3. Разгърната застроена площ на новопроектираната сграда – 117,62m²
4. Озеленена площ на имота - 701,15m²
5. Пзаст. = 22,38% (допустими 60%)
6. Кинт = 0,35 (допустимо 1,2)
7. Позел. = 40,26% (минимално 40%)
8. Водни площи = 158,51m²
9. Съществуваща сграда РЗП = 495,00m²
10. Етажност на кафе-аперитива – 1 етаж.
11. Определена е кота ±0,00 = 230,00 – на кафе-аперитива.
Проектиран - октомври 2010г.
Одобрен - март 2011г.
Влязло в сила строително разрешение - април 2011г.
Проектиран - октомври 2010г.
Одобрен - март 2011г.
Влязло в сила строително разрешение - април 2011г.
Няма коментари:
Публикуване на коментар